Verksamhet

Den mesta tiden ägnar Curlingklubben Vänersborg åt klubbinterna tävlingar. Vi har både junior-, senior- och veteranverksamhet.

Om Du vill prova på curling med kompisar eller arbetskamrater kontaktar Du ordföranden så kan det arrangeras.

Istider

CK Vänersborg spelar curling i Vänersborgs Ishall och i Arena Vänersborg. Tiderna hittas på egen sida.

Ishallen och Arenan

Vi spelar curling i Brätte ishall och i Arena Vänersborg. Adressen dit är Sportcentrum, Brättevägen, Vänersborg.

Medlemsavgifter

Enligt årsmötet 9 maj beslutades följande gällande medlemsavgifter för verksamhetsåret 2019/2020.

• Medlemsavgift 300 kr
  • Spelavgift för medlemmar som enbart spelar på måndagar 100 kr
  • Spelavgift senior 400 kr
  • Spelavgift junior 50 kr
  • Spelavgift studerande 50 kr
  • Spelavgift arbetssökande 50 kr
  • Prova på 1:a år spel avgift senior och junior 0 kr
  • Passiv medlem (ej spelande) 300 kr

Några exempel:

En seniormedlem ska alltså betala 700 kr (medlemsavgift 300 kr+ spelavgift 400 kr)! En första års medlem betalar 300 kr (medlemsavgift 300 kr + spelavgift 0 kr)! En studerande betalar 350 kr (medlemsavgift 300 kr + spelavgift 50 kr)

Inga övriga avgifter för deltagande i klubbinterna tävlingar eller andra aktiviteter förekommer. Däremot får den enskilde medlemmen betala deltagaravgift i tävlingar som anordas av andra klubbar än Curlingklubben Vänersborg samt av Svenska eller Västsvenska Curlingförbundet.

Stimulansbidrag 2019/20

Som ett led i klubbens strävan att utvecklas kan lag som anmäler sig till tävlingar enligt ovan lämna in ansökan om ekonomisk bidrag till styrelsen.

Fotografering

CKV dokumenterar matcher träningar, tävlingar mm. Detta kan vi komma att publicera här på vår hemsida. Du som inte vill vara med med bild och/eller namn  informerar ngn i styrelsen om detta.

Uppdaterad: 11 APR 2018 22:41 Skribent: T-g

Curling
I Vänersborg har det spelats curling sedan 1966.
En stenkul sport med gamla anor och där dragningar och utslagningar tillhör finesserna. I curling kan du få vara med i en match redan första gången du prövar på men det tar många år att bli en mästare.

195pxl_facebook

Följ Svenska Curlingförbundet på facebook

Följ curlingklubben på Instagram:

Postadress:
CK Vänersborg - Curling