Utv gruppen - Curlinghall

Utveklingsgruppen upphör 2010-10-20. Uppgifterna övertas av styrelsen. Alla medlemmar i utvecklingsgruppen ingår fr o m årsmötet 2010 i CKVs styrelse.

Under säsongen 2009-2010 har det, med styrelsens godkännande, bildats en utvecklingsgrupp inom klubben. Gruppen har varit aktiv med externa aktiviteter.

Gruppens uppgifter är:

- Öka intresset för curling i Vänersborg
- Öka klubbens medlemsantal
- Verka för en curlinghall i Vänersborg

Idé

Medlemmar i gruppen är: Jan Olsson, Arne Tjernberg, Ann-Christine Larsson, Tomas Borgvall

Brev till kommunen

CK Vänersborg har skrivit ett brev till Vänersborgs kommun med anledning av frågan om curlinghall (feb 2010).Läs brevet

TV 4 om curlinghall

TV4 Väst har gjort ett inslag om en eventuell curlinghall i Vänersborg. Se inslaget på Nyhetskanalen.se.

Curlinghall i Uppsala

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:14 Skribent: A.L

Curling
I Vänersborg har det spelats curling sedan 1966.
En stenkul sport med gamla anor och där dragningar och utslagningar tillhör finesserna. I curling kan du få vara med i en match redan första gången du prövar på men det tar många år att bli en mästare.

195pxl_facebook

Följ Svenska Curlingförbundet på facebook

Följ curlingklubben på Instagram:

Postadress:
CK Vänersborg - Curling