Hoppa till sidans innehåll

Julhälsningar från styrelsen!

21 DEC 2018 22:31
Ja, så är det bara några dagar kvar till jul och med den, lite avkoppling och vila samt god samvaro med familj och vänner. Vi blickar tillbaka på ännu en curling höst med massor av aktiviteter av olika slag.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2018 22:31

Bara några nedslag i verksamheten ger vid handen att Söndagsligan med imponerande 13 lag har spelat nästan varje söndag fram till jul. Veteranerna tränar på och tävlar på måndagarna. På torsdagarna har vi varvat träning med poängspel. Bra och positiva input har kommit kring detta. Klubbmästerskapen avgörs på lördagsförmiddagarna och tidigt nästa år kan vi kröna de nya mästarna. Seriespelet i division 2 i Göteborg har dragit igång och flera bra resultat har redan noterats. I distriktsmästerskapen för herrar deltog 3 lag från Vänersborg och nu får även damerna chansen att spela hem DM titeln i mars. Utöver detta har vi även kunnat erbjuda ett stort antal demo curlingar under Jan Olssons ledning.
Ja det händer en hel del och en rad aktiviteter har gått av stapeln. Vi är naturligtvis nyfikna på att höra hur du som engagerad curling intressent upplever klubbens alla aktiviteter. Vi vill även passa på att uppmana er att besöka vår hemsida: http://www.vanersborgcurling.se/

Där finner ni vårens aktivitetsschema med alla datum och tider så att ni inte riskerar missa något viktigt.

 Styrelsen vill ta tillfället i akt att tacka alla för den gångna terminen, för ert engagemang, för våra samtal och diskussioner som i sin helhet handlar om att utveckla den idrott som vi alla har så gemensamt. Vi önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

På återhörande och väl mött nästa år.

Bästa hälsningar
Styrelsen
Curlingklubben Vänersborg

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

svea

 Curling

I Vänersborg har det spelats curling sedan 1966.

En stenkul sport med gamla anor och där dragningar och utslagningar tillhör finesserna. I curling kan du få vara med i en match redan första gången du prövar på men det tar många år att bli en mästare.

 

195pxl_facebook

Följ Svenska Curlingförbundet på facebook

 

Följ curlingklubben på Instagram:

Postadress:
CK Vänersborg - Curling
Jan Olsson, Bergstigen 1A
46832 Vargön

Besöksadress:
Ishallen, Sportcentrum, Brättevägen 15
46235 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0737631733, 0707363587
E-post: This is a mailto link

Se all info