Hoppa till sidans innehåll

Curlingklubben har haft årsmöte

25 AUG 2020 10:42
På måndagskvällen genomförde Curlingklubben ett årsmöte som blivit uppskjutet från maj månad p.g.a. Covid-19.
  • Skapad: 25 AUG 2020 10:42

Mötet ägde rum i Vänersborgs Tennishall för att alla skulle kunna få tillräckligt med avstånd till varandra. Mikael Björsell valdes till ny ordförande efter att Janne Olsson tackade för sig. Mikael konstaterade att det blir inte lätt att fylla Jannes skor. Nu kommer Janne även i fortsättningen vara ansvarig för democurlingen. Vilket betyder jättemycket för klubben. Och vi lär se honom ofta på banan då spelsuget är fortfarande på en mycket hög nivå. Även Tomas Borgvall mångårig ledamot tackade för sig. Två nya ledamöter valdes in. Lisa Tholén och Lars-Erik Persson. Två starka namn med mycket erfarenheter från idrott och styrelsearbete vilket kommer säkerligen vara till fördel för klubbens fortsatta arbete. 
Efter årsmötet delades ut priser för säsongens alla tävlingar. Janne blev avtackad för sitt fina arbete genom att få en blomserbukett av nya ordförande Mikael. Säsongen drar igång den 13 september och som vanligt kommer vi erbjuda spännade klubbaktiviteter som Söndagsligan, KM, seriespel, träning och matchspel. Trots corona epedimin så tror och hoppas vi på en fin curling säsong. 

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

Curling
I Vänersborg har det spelats curling sedan 1966.
En stenkul sport med gamla anor och där dragningar och utslagningar tillhör finesserna. I curling kan du få vara med i en match redan första gången du prövar på men det tar många år att bli en mästare.

 

195pxl_facebook

Följ Svenska Curlingförbundet på facebook

Följ curlingklubben på Instagram:

Postadress:
CK Vänersborg - Curling
Jan Olsson, Bergstigen 1A
46832 Vargön

Besöksadress:
Ishallen, Sportcentrum, Brättevägen 15
46235 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0737631733, 0707363587
E-post: This is a mailto link

Se all info