Hoppa till sidans innehåll

Julhälsningar från styrelsen

22 DEC 2019 20:46
Bästa curlingvänner! Ja, tiden går snabbt den här tiden på året, det är märkligt vad mycket vi skall hinna med. Det är både på den privata arenan och den mer professionella.
  • Skapad: 22 DEC 2019 20:46

Hur som helst blir det nog skönt för oss alla att vila lite, umgås med nära och familj och liksom sänka tempot en aning. Vi behöver nog det.

I Curlingklubben har det varit en intensiv och bra höst med massor av aktiviteter av olika slag. Bara några nedslag i verksamheten ger vid handen att Söndagsligan med imponerande 13 lag har spelat nästan varje söndag fram till jul.

 I Curlingklubben har det varit en intensiv och bra höst med massor av aktiviteter av olika slag. Bara några nedslag i verksamheten ger vid handen att Söndagsligan med imponerande 13 lag har spelat nästan varje söndag fram till jul. Veteranerna tränar på och tävlar på måndagarna. På torsdagarna har vi varvat träning med poängspel. Seriespelet i division 2 i Göteborg har dragit igång och flera bra resultat har redan noterats. I distriktsmästerskapen för herrar deltog 2 lag från Vänersborg. Utöver detta har vi även kunnat erbjuda ett stort antal demo curlingar under Jan Olssons ledning.

Ja som sagt det händer en hel del och en rad aktiviteter har gått av stapeln. Vi är naturligtvis nyfikna på att höra hur du som engagerad curling intressent upplever klubbens alla aktiviteter. Vi vill även passa på att uppmana er att besöka vår hemsida: https://www.vanersborgcurling.se/

Där finner ni vårens aktivitetsschema med alla datum och tider så att ni inte riskerar missa något viktigt. Vi vill även passa på att påminna om klubbmästerskapen som avgörs under januari och februari. Sista dag för anmälan är 12 januari och görs till This is a mailto link

Till KM ser vi gärna att nya lagsammansättningar anmäler sig och det går bra att anmäla sig individuellt. Till alla våra duktiga damspelare vill vi slå ett slag för Dam DM som kommer avgöras 8 mars i Göteborg. Och sedan ser vi fram emot stadskampen mot Göteborg som är en ny spännande aktivitet som äger rum den 1 mars. Mer information om kommande aktiviteter får ni i början på nästa år.

 

Avslutningsvis - tack för att du tog dig tid att läsa våra rader och så här en dag innan julhelgen vill jag å min egna och styrelsens vägnar tacka för ett gott samarbete under det gångna curlingåret och önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

På återhörande och väl mött nästa år.

 

Bästa hälsningar

Styrelsen
Curlingklubben Vänersborg

 

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

Curling
I Vänersborg har det spelats curling sedan 1966.
En stenkul sport med gamla anor och där dragningar och utslagningar tillhör finesserna. I curling kan du få vara med i en match redan första gången du prövar på men det tar många år att bli en mästare.

 

195pxl_facebook

Följ Svenska Curlingförbundet på facebook

Följ curlingklubben på Instagram:

Postadress:
CK Vänersborg - Curling
Jan Olsson, Bergstigen 1A
46832 Vargön

Besöksadress:
Ishallen, Sportcentrum, Brättevägen 15
46235 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0737631733, 0707363587
E-post: This is a mailto link

Se all info