Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen önskar God Jul

23 DEC 2020 11:47
  • Uppdaterad: 23 DEC 2020 11:47

Bästa curling vänner

Jag hoppas att ni alla mår bra,

Ja, tiden går och julen nalkas - tomten knackar säkert snart på dörren. Vi får hoppas att det finns fina saker i säcken som han vill dela med sig av.

Vi lämnar snart 2020 bakom oss och ett år som har blivit särpräglad av ett virus. Vi lever i en pandemi vilket innebär att det som vi brukar ta för givet har blivit så annorlunda. Vi startade igång curling säsongen under hösten bara för att några veckor senare få avbryta allt spelande. Det är naturligtvis mycket tråkigt. Visst är det så att vi alla saknar våra rafflande och spännande matcher i Söndagsligan, divisionsspelet i Göteborg men även våra poängspels dagar på torsdagar och måndagar. Men det vi saknar mest är ändå kanske gemenskapen och snacket innan och under träning och spel. Dock så ser vi ljuset i tunneln. Förhoppningsvis kommer vaccinets inträde göra att vi återigen får njuta av allt det som curlingen erbjuder.

 När vi får samlas och spela curling nästa gång det vet vi inte. De senaste veckorna har nya restriktioner och rekommendationer duggat tätt mellan varven. I skrivande stund vet vi om att det blir inget spel innan 24 januari. Trots pandemin så står sig CK Vänersborg starkt. Vi har visserligen tappat några medlemmar men just nu är vi 76 medlemmar. Ett stort tack för att ni alla stöttar vår förening i en svår tid. Det är imponerande med tanke på att vi inte har en egen hall eller samlingslokal.

 När jag ändå talar om arbetet för curlingens bästa vill jag avsluta mina rader med att tacka er alla för ett gott år, ert djupa engagemang i alla avseenden och för era kloka tankar och synpunkter vilket hjälper Curlingklubben i sin totala utveckling. 

Tack för i år, en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År 2021 och vi håller tummarna för att nästa år blir bättre. 

 Bästa hälsningar från styrelsen i Curlingklubben Vänersborg 

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

Curling
I Vänersborg har det spelats curling sedan 1966.
En stenkul sport med gamla anor och där dragningar och utslagningar tillhör finesserna. I curling kan du få vara med i en match redan första gången du prövar på men det tar många år att bli en mästare.

 

195pxl_facebook

Följ Svenska Curlingförbundet på facebook

Följ curlingklubben på Instagram:

Postadress:
CK Vänersborg - Curling
Jan Olsson, Bergstigen 1A
46832 Vargön

Besöksadress:
Ishallen, Sportcentrum, Brättevägen 15
46235 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0737631733, 0707363587
E-post: mikael.bjorsell@spec...

Se all info