Hoppa till sidans innehåll

SCF - nyheter


Välkommen till webinarium med Anette Norberg och Magnus Swartling. Om vad det krävs för att nå den högsta eliten inom curling.
 
Alla juniorer välkomnas till Karlstad i slutet av april! Tävlingen är gratis och klubben bjuder på både lunch och middag.
 
Folkhälsomyndigheten avråder sedan den 23 december 2021 idrottsföreningar från att ordna eller delta i läger, cuper eller andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligtvis inte samlas.
 
Jag kan inte låta bli. Att utnyttja min position som administrativ personal för Svensk Curling för att dela en helt personlig upplevelse från mitt jullov. Nämligen Trettondagscupen i Kristinehamn.
 
Innan jul publicerade vi artikeln om hur Curling Alberta lyckas knyta an 92% av ungdomar som provar curling till ett 8-veckors program. Nu finns materialet på svenska.
 
Gothenburg Mixed Doubles Cup arrangeras av Göteborgs CK för tredje gången och årets upplaga har samlat ett fantastiskt startfält.
 
Efter publiceringen av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner som gäller till och med 16 januari och möte med Riksidrottsförbundet, står det klart att Junior-SM 6-8 januari och Elitserien herrar i Jönköping 14-16 januari inte kan spelas som planerat
 

SM Mixed Dubbel 2021-2022

(2021-12-21 10:51)
Johanna Heldin och Daniel Magnusson är Svenska Mästare i Mixed Dubbel 2021-2022!
 
En sammanfattning av studierna kring curling som motionsidrott och vad det har lärt oss om föreningslivet och rekryteringen av nya curlare.
 
Borlänge CC är en av nio föreningar som under säsongen deltar i RF:s satsning Idrott För Äldre. Under hösten har 22 nya seniorer börjat med curling!
 

Mjölby Junior Dag

(2021-12-15 08:28)
När Mjölby Junior Cup blev inställt pga för få anmälda lag planerade vi om och gjorde en heldag med spel för våra egna yngre juniorer
 

Segrarna i SM Seniors

(2021-12-13 13:45)
SM Seniors (51+) avgjordes i helgen i Karlstad. Stort tack till klubben för ett uppskattat arrangemang och grattis alla vinnare och medaljörer!
 
Det handlar om Prova på och att gå från att Prova På till nästa steg i föreningen. En fråga som vi vänder ut och in på varje säsong. Nu har äntligen någon lyckats!
 
Lag Barrdahl från Göteborgs CK spelar i Division ett. Laget vill höja nivån på sitt spel och har nu anlitat Sofie Bergman för träningshjälp.
 
we would like to invite your team to the new WCT event in Prague „Mixed Doubles Prague Trophy“. This event will be held in Prague Arena Roztyly from April 1st-3rd, 2022.
 

Testa curling det är en stenkul sport!

Vill du prova på för första gången? Teambuilding med jobbet? Utmana släkten eller vännerna? 
Läs mer under fliken "Prova på!"

Välkommen till Curlingklubben Vänersborg

curling.vanersborg@gmail.com

telefon: 0736738140

 

195pxl_facebook

Postadress:
CK Vänersborg - Curling
Mikael Björsell, Ormbunksvägen 12
46155 Trollhättan

Besöksadress:
Arenan, Sportcentrum, Brättevägen
46235 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0705182104
E-post: mikael.bjorsell@spec...

Se all info